The Forest Farmers

Janine Raabe en Paul Müller maken deel uit van de oorspronkelijke oprichtingsgroep van het project en hebben samen met de stichting Den Food Bosch, studenten en veel geïnspireerde mensen het voedselbos ontwikkeld en geïmplementeerd.

The Forest Farmers beheren, ontwikkelen en begeleiden het land naar een echt ecologisch landbouwsysteem. Daarnaast bieden ze ook ontwerp-, ontwikkelings- en implementatiediensten voor andere projecten. Ga voor meer informatie naar theforestfarmers.nl.

Paul Müller
Janine Raabe

De studenten en vrijwilligers

Op regelmatige basis komen mensen van alle leeftijden en achtergronden aan het werk in het voedselbos, hetzij voor slechts enkele dagen of voor een stage van enkele maanden. Deze mensen hebben gemeen dat ze een nieuwe vorm van landbouw voor ogen hebben en meer willen leren door hun voeten op de bodem en hun handen in de grond te leggen.

Sam
Daniel & Anne
Clem
Anne
Amanda

Het bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat uit leden van de oprichtende groep en houdt toezicht op de lange termijnontwikkeling van het project en geeft het wettelijke kader voor het voedselbos.

Jonas Steinfeld
Malika Cieremans
Koert van Bemmel